Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok güzel günler görüleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı ya da yeteneklerinizi tamamlayan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kuyu kazıp su çıkarmak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine alamet eder.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek hayatının da zorlaşacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, büyük borçlar alınacağına yorulur.

Rüyada kuyuya düşen birini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının kuyuya düştüğünü görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işarettir.

Rüyada birini kuyuya düşerken görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, haneden birinin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments