Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, elinin dara düşmeyeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir kadınla ilgili sevindirici bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya para düşürmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments