Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, farklı kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına yorulur.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kuyuya para düşürmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments