Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek

Rüyada bir yakınını hamile olarak görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, planlı ve programlı davranacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınını hamile olarak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmekte gönüllü olmanız yeni arkadaşlıklar doğurabilir.

Rüyada yakının hamile olduğunu görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, anne baba duasının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu duymak kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hamile yakınını görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yakınından birini hamile görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınını hamile görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını hamile görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yapılan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments