Rüyada başkasının zayıflamış görmek

Rüyada başkasının zayıflamış görmek ters giden işlerin düzeleceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, büyük başarılara imza atılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının zayıflamış gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almanızı ya da hayatı dolu dolu yaşamanızı sağlayabilecek çok sayıda fikre sahip olabilirsiniz.

Rüyada bir insanı zayıflamış görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada zayıflamış görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanını zayıflamış görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf adam görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına rivayet eder.

Rüyada anneyi zayıflamış görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birini zayıflamış görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada zayıf birini görmek iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada kendini zayıflamış görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments