Rüyada bir uçurumdan düşmek

Rüyada bir uçurumdan düşmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada bir uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinlikle uçurumdan düşmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada arabayla uçurumdan denize düşmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmemek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşmek üzere olmak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan suya düşmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşmekten kurtulmak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments