Rüyada biriyle uçurumdan düşmek

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, gelirinin eksileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalettir.

Rüyada biriyle uçurumdan düşmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada arabayla uçurumdan düşmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürekli uçurumdan düşmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına delalettir.

Rüyada traktörle uçurumdan düşmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan denize düşmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada araba uçurumdan düşmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek uçurumdan düşmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan göle düşmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments