Rüyada uçurumdan suya düşmek

Rüyada uçurumdan suya düşmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan suya düşmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada uçurumdan suya düşmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kötü günler görüleceğine işarettir.

Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikle uçurumdan düşmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumda düşmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ve ölmemek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurum düşmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşmek ölmek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments