Rüyada uzun yorgan görmek

Rüyada uzun yorgan görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun yorgan gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Rüyada uzun yorgan görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan dikmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta yorgan görmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganı üzerine çekmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yanık yorgan görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yün yorgan görmek eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada yün yatak yorgan görmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine işarettir.

Rüyada kirli yorgan görmek can sıkıcı haberler almaya, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments