Rüyada dantel yorgan görmek

Rüyada dantel yorgan görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantel yorgan gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Rüyada dantelli yorgan görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulur.

Rüyada dantel yorgan görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada dantel görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dantel ören birini görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada dantelli örtü görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek işinin gücünün de rast gideceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dantelli gelinlik giymek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı dantel görmek mevkie edineceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments