Rüyada birine yorgan vermek

Rüyada birine yorgan vermek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, başarı ve zafer kazanacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine yorgan vermek gördüyseniz:

  • İş bölümü yapmak olası sorunların önüne geçebilir.

Rüyada kat kat yorgan görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yakmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına inanılır.

Rüyada ipek yorgan görmek sağlığından olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yorgan kesmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan yorgan görmek yeni işlerin geleceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yorgan vermek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına delalet eder.

Rüyada yorgan kılıfı dikmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işarettir.

Rüyada yorgan yastık vermek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments