Rüyada polisin dövdüğünü görmek

Rüyada polisin dövdüğünü görmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, evlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisin dövdüğünü gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Rüyada polisi dövmek büyük bir üzüntü yaşayacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis dövmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hevesinin kursağında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek büyük paralar kazanacağına, yolunda huzurla devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisle konuştuğunu görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada oğlunun polis olduğunu görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından çevrilmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise esrar yakalatmak işlerin daha kötüleşeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments