Rüyada polis asker görmek

Rüyada polis asker görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis asker gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Rüyada polis asker görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis ve asker görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada asker ve polis görmek güzelleşeceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada asker polis görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker yada polis görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulur.

Rüyada yunus polisi görmek sahip olduğu nimetin artacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine inanılır.

Rüyada polislerle çatışmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polisin başkasını tutukladığını görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments