Rüyada polise rüşvet vermek

Rüyada polise rüşvet vermek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada polise rüşvet vermek gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada polise rüşvet vermek üzüleceğine, yıpranacağına, mali gücünü yitireceğine delalettir.

Rüyada rüşvet almak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rüşveti geri çevirmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına yorulur.

Rüyada rüşvet yemek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada polisi telefonla aramak güzel bir evlilik yaşanacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisle uğraşmak sağlık sorunlarının artacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis binası görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada polisten ceza yemek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments