Rüyada kelebek kovalamak

Rüyada kelebek kovalamak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hidayete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir.

Rüyada kelebek kovalamak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kelebekli küpe görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada kelebek yüzük görmek çok büyük bir rahata ereceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek yakalamak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, başına türlü işler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kozadan çıkan kelebek görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelebek kolye takmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada kelebekli toka görmek birçok kişiye yardım edeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek küpe görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments