Rüyada bir şeyi sakladığını görmek

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, onun her zaman başında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeyi sakladığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Rüyada bir şeyi sakladığını görmek ruhuna hayrat yapılacağına, variyetini çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada bir şeyler sakladığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinden bir şey saklamak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada bir şeyi saklamak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek saklamak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, imkanlarının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada terlik saklamak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü saklamak onu cesaretlendireceğine, geleceğinizin güzel olacağına alamet eder.

Rüyada polisten silah saklamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Can

Çok güzeldi.Eğlenceliydi.Harikaydı.Muhteşemdi Gezdik.Keyfimiz yerine geldi Ben rüyada bir şeyi saklamıyorum. Rüyalarımı görüyorum. Sabah yediye kadar uyuyorum. Sabah kahvaltısı hazır olduğunda annem beni uyandırırdı. Kahvaltımı yaptıktan sonra kitabımı okumaya başlardım.