Rüyada bir şeye geç kalmak

Rüyada bir şeye geç kalmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, bunu şeref sayacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeye geç kalmak gördüyseniz:

  • Yarın işler güzelleşiyor.

Rüyada bir şeye geç kalmak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada nişana geç kalmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikahına geç kalmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada namaza geç kalmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada düğününe geç kaldığını görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Rüyada gideceğin yere geç kalmak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine inanılır.

Rüyada kendi nişanına geç kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments