Rüyada bir şey silmek

Rüyada bir şey silmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada bir şey silmek gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizin veya arkadaşlarınızın kalitesini ya da niteliklerini sorgulayabilirsiniz.

Rüyada bir şey silmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerleri sildiğini görmek ardından yeni bir işe gireceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının gözyaşını silmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin terini silmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta silmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeri sildiğini görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri silmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam kapı silmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments