Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, yapacağı o işi onaylamayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada küçük büyük yılan görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret eder.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek sevinçli bir hayat süreceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek düşmanlarla beraber oturmaya, fesat kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada büyük küçük yılan görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük birinin küçüklüğünü görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments