Rüyada küçük büyük yılan görmek

Rüyada küçük büyük yılan görmek malından ve parasından kaybedeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, kendisiyle övüneceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada küçük büyük yılan gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük büyük yılan görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına işaret eder.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek günaha gireceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, elinin bolluk göreceğine alamet eder.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük küçük yılan görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük insanı küçük görmek sıkıntıların aşılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments