Rüyada büyük küçük yılan görmek

Rüyada büyük küçük yılan görmek yeni fırsatlar sunulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işarettir.

Rüyada büyük küçük yılan gördüyseniz:

  • Belli planlarınızı enerjiyle yürürlüğe koymanız gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da saygı görmenizi sağlayabilir.

Rüyada büyük küçük yılan görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada büyüklü küçüklü yılan görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük yılan görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük büyük yılan görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada bir küçük bir büyük yılan görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalet eder.

Rüyada küçük büyük yılanlar görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına yorulur.

Rüyada büyük ve küçük yılan görmek adının ve şanının yürüyeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük insanı küçük görmek yapılan hataların telafi edileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments