Rüyada bir köpeğin ısırdığını görmek

Rüyada bir köpeğin ısırdığını görmek karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kısmetlerin azalacağına, yalnız hissetmeye, hastalıkların biteceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalettir.

Rüyada bir köpeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada birini köpek ısırdığını görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bunalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir köpeğin başkasını ısırdığını görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına işarettir.

Rüyada ayağı köpek ısırmak yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini köpek ısırdığını görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada siyah köpek ısırmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sürekli tartışacağına yorulur.

Rüyada köpeğin bir başkasını ısırdığını görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu köpek ısırmak ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, adından konuşulur olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments