Rüyada siyah köpek ısırmak

Rüyada siyah köpek ısırmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada siyah köpek ısırmak gördüyseniz:

  • Alçakgönüllü olmakla birlikte takdirleri olumlu karşılamanız tekrarları arttırabilir.

Rüyada siyah köpek ısırdığını görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada siyah köpek ısırmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah köpeğin ısırdığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kolunu köpek ısırmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin arkadaşını ısırdığını görmek kısmetinin de açılacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada köpeğin bir başkasını ısırdığını görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin parmağını ısırdığını görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağı köpek ısırmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments