Rüyada bir kadını hamile bırakmak

Rüyada bir kadını hamile bırakmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını hamile bırakmak gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada bir kadını hamile bırakmak tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına yorulur.

Rüyada kadını hamile bırakmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet eder.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işarettir.

Rüyada kızı hamile bırakmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına yorulur.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak yeni işlerin geleceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada hamile bırakmak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada birini hamile bırakmak kazancını artıracağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yabancı hamile kadın görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hasretliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments