Rüyada hamile bırakmak

Rüyada hamile bırakmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kar elde edileceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile bırakmak gördüyseniz:

  • Maddi, manevi, ilişkilerinizi ya da işinizi ilgilendiren v.b konu her ne ise, farklılık gerektiriyor olabilir.

Rüyada birini hamile bırakmak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada kadını hamile bırakmak şansın kapanacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine rivayet eder.

Rüyada hamile bırakmak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını hamile bırakmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada kızı hamile bırakmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeyi açık bırakmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments