Rüyada kızı hamile bırakmak

Rüyada kızı hamile bırakmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızı hamile bırakmak gördüyseniz:

  • Yarım kalan işlerinizi veya projelerinizi tamamlayabilir, yenileri için yer açabilirsiniz.

Rüyada kızı hamile bırakmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada bir kızı hamile bırakmak kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada birini hamile bırakmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada başka bir kadını hamile bırakmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir kadını hamile bırakmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadını hamile bırakmak işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada hamile bırakmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kızın hamile olduğunu görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments