Rüyada bir kıza aşık olmak

Rüyada bir kıza aşık olmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kem gözlere gelineceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yeni mallara sahip olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalettir.

Rüyada bir kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Rüyada gördüğü kıza aşık olmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına işarettir.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kıza aşık olmak can derdine düşeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğum kızı görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kızla sevgili olmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek amaçlardan sapmaya, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski aşık olduğu kızı görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hayatının iplerini eline alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments