Rüyada aşık olduğum kızı görmek

Rüyada aşık olduğum kızı görmek yeni alanlara yöneleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğum kızı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin onlara öfkelenmeye ya da tavır almaya başladığınızı anlamasını sağlamak isteyebilirsiniz.

Rüyada aşık olduğun kızı öpmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir kıza aşık olmak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalettir.

Rüyada başka bir kıza aşık olmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına inanılır.

Rüyada güzel bir kıza aşık olmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kızı görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine rivayet eder.

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gördüğü kıza aşık olmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments