Rüyada gördüğün kıza aşık olmak

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada gördüğün kıza aşık olmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada bir kıza aşık olmak işinin başından ayrılmayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğu kızı görmek başarılarını arttıracağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kızın elini tutmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret eder.

Rüyada bir kıza aşık olduğunu görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine işaret eder.

Rüyada aşık olunan kızı görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kızı görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, şansının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kıza sarılmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel kıza aşık olmak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments