Rüyada bir kişinin kapandığını görmek

Rüyada bir kişinin kapandığını görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına inanılır.

Rüyada bir kişinin kapandığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişinin sözlerine inanmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir kişinin kapandığını görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin kapandığını görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kapının kapanmadığını görmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, şansının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kapandığını görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Rüyada kapandığı görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapana kısılmış fare görmek hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments