Rüyada kapana kısılmış fare görmek

Rüyada kapana kısılmış fare görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapana kısılmış fare gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Rüyada kapana kısılmış fare görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına tabir olunur.

Rüyada kapana kısılmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, zararların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada saçının ön kısmının döküldüğünü görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada saçının bir kısmını kesmek kötü noktalara geleceğine, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işarettir.

Rüyada saçının bir kısmının beyazladığını görmek yetki ve imza sahibi olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada saçların bir kısmının döküldüğünü görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada bağırmaktan sesi kısılmak adım atarken çok zorlanacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments