Rüyada bir kişinin boğularak öldüğünü görmek

Rüyada bir kişinin boğularak öldüğünü görmek eskisinden de iyi olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, geçiminin yerinde olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, yeni bir eve taşınacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin boğularak öldüğünü gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada bir kişinin boğularak öldüğünü görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet eder.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin boğulduğunu görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, son model arabaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının suda boğularak öldüğünü görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğularak ölmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments