Rüyada bir kişinin boğulduğunu görmek

Rüyada bir kişinin boğulduğunu görmek tüm arzularının yerine geleceğine, yeni mallara sahip olacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğularak öldüğünü görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğulduğunu görmek çok büyük adımlar atacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada evde boğulmak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğularak ölmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments