Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine işarettir.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada bir kişiyi boğulmaktan kurtarmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine tabir olunur.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, onların yaralarına merhem olacağına delalettir.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, bekar ise evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği boğulmaktan kurtarmak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine delalet eder.

Rüyada boğulan bir bebeği kurtarmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına inanılır.

Rüyada birinin boğulmaktan kurtarmak büyük maddi zararlara uğrayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına inanılır.

Rüyada boğulmuş birini kurtarmak kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments