Rüyada bir başkasının avret yerini görmek

Rüyada bir başkasının avret yerini görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine inanılır.

Rüyada bir başkasının avret yerini gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada annesinin avret yerini görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada başkasının avret yeri görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın avret yerini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, sıkıntılarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının avret yerini görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine işarettir.

Rüyada avret yerini öpmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya işaret etmektedir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments