Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak zor günlerin sona ereceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin saldırısına uğramak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi saldırısına uğradığını görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kedi saldırısına uğramak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına işarettir.

Rüyada filin saldırısına uğramak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın saldırısına uğramak esenliğe ve feraha kavuşacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada köpek sürüsünün saldırısına uğramak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments