Rüyada kedilerin saldırısına uğramak

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerinin artacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Rüyada kedinin saldırısına uğramak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi saldırısına uğramak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kedinin saldırısına uğramak pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işarettir.

Rüyada kedilerin saldırısına uğramak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi saldırısına uğradığını görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına işaret eder.

Rüyada kartalın saldırısına uğramak kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa saldırısına uğramak rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının saldırıya uğradığını görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments