Rüyada bir kadını kucağına almak

Rüyada bir kadını kucağına almak ününün çoğalacağına, huzurunun yerinde olacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını kucağına almak gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada kucağında bebek olan kadın görmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kadını kucağına almak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kadının kucağında bebek görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını kucağına almak kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, torunlarına dahi yeteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kadın kucağında bebek görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı kucağında taşımak hane içindeki huzurunun bozulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kucağında öldüğünü görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments