Rüyada kadın kucağında bebek görmek

Rüyada kadın kucağında bebek görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, yüzünün de güleceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kucağında bebek gördüyseniz:

  • Taşınmak, evi yenilemek veya evi güzelleştiren alışverişler yapmak sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada kadının kucağında bebek görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek yaşama sevincine kavuşacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada kadın kucağında bebek görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına inanılır.

Rüyada kucağında bebek olan kadın görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına alamet eder.

Rüyada kadını kucağına almak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine inanılır.

Rüyada bir kadını kucağına almak kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kucağında erkek bebek almak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına yorulur.

Rüyada kendi kucağında bebek görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments