Rüyada bir kadına aşık olmak

Rüyada bir kadına aşık olmak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadına aşık olmak gördüyseniz:

  • Spesifik değişikliklerden kaçınılması imkansız hale geldiyse, uygulamaya koymak da fayda var.

Rüyada tanımadığın bir kadına aşık olmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadına aşık olmak herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kadını görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka kadına aşık olmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kendi işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada evli bir kadına aşık olmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına işarettir.

Rüyada evli kadına aşık olmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kadına aşık olmak büyük bir başarının elde edileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadına aşık olmak olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments