Rüyada kabarmış ekmek görmek

Rüyada kabarmış ekmek görmek aileden ayrı kalınacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kabarmış ekmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya bir akrabanız sizi yarı yolda bırakarak veya hayal kırıklığına uğratarak üzebilir.

Rüyada kabarmış ekmek görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kaba et görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada denizin kabarmasını görmek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine işaret eder.

Rüyada bir kaba çiş yapmak yapılan ahlaksız davranışlara, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya işaret eder.

Rüyada kaba inşaat görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada duvar kabarması görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, istenen her şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kulak kabartmak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kabarmış kek görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments