Rüyada bir kaba su doldurmak

Rüyada bir kaba su doldurmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada bir kaba su doldurmak gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Rüyada kaba su doldurmak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına işarettir.

Rüyada bir kaba su doldurmak tatsız haberlerin alınacağına, kirli işlere bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulak kabartmak sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabarmış ekmek görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işarettir.

Rüyada hamurun kabarmasını görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına inanılır.

Rüyada yün kabartmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok kabarmış kek görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaba pislemek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments