Rüyada bir kaba çiş yapmak

Rüyada bir kaba çiş yapmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada bir kaba çiş yapmak gördüyseniz:

  • Planlarda ani değişiklikler yapılması veya beklenmedik şekilde değişen planlara uyum sağlamak gerekebilir.

Rüyada bir kaba çiş yapmak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kaba idrar yapmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Rüyada kaba sıçmak kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine tabir olunur.

Rüyada yün kabartmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabarmış hamur görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kaba inşaat görmek aile saadetinin artacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin kabarmasını görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamurun kabarmasını görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments