Rüyada akli dengesi yerinde olmayan birini görmek

Rüyada akli dengesi yerinde olmayan birini görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada akli dengesi yerinde olmayan birini gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Rüyada akli dengesi yerinde olmayan birini görmek sorunsuz geçeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada denge kaybetmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada denge sağlamak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına yorulur.

Rüyada dengede duramamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada dengede durmak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aklı dengesini kaybetmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yerinden kalkamamak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada dişini yerinden çıkarmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments