Rüyada yerinden kalkamamak

Rüyada yerinden kalkamamak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yerinden kalkamamak gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Rüyada yerinden kalkamamak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına işarettir.

Rüyada ölünün mezardan kalktığını görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine alamet eder.

Rüyada namaza kalktığını görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulur.

Rüyada dişlerinin yerinden çıktığını görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada hamile kalmayı görmek dileklerinin yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa kalkmış yılan görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağa kalktığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

Rüyada iş yerinden çıkmak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments