Rüyada bir insana taş atmak

Rüyada bir insana taş atmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, saygınlığının artacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çalışmalarının beğenileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insana taş atmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Rüyada insana taş atmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına işaret eder.

Rüyada bir insana taş atmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insanlara taş atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurta taş atmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulur.

Rüyada balıklara taş atmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına inanılır.

Rüyada domuza taş atmak yüksek bir makamı olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tilkiye taş atmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Rüyada fareye taş atmak o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments