Rüyada bir erkekten çikolata almak

Rüyada bir erkekten çikolata almak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, uzun yıllar yaşayacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekten çikolata almak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Rüyada erkeğe çikolata vermek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada bir erkekten çikolata almak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulur.

Rüyada çocuğa çikolata yedirmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çikolata görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada fıstıklı çikolata almak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada bayram çikolatası görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek hiçbir eksiğinin olmayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına inanılır.

Rüyada çikolata ağacı görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments