Rüyada siyah çikolata görmek

Rüyada siyah çikolata görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çaresizleşeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zaferler kazanacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada siyah çikolata gördüyseniz:

  • Bazı beklentileriniz konusunda gerçekçi olmaya çalışmalısınız.

Rüyada siyah çikolata görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çikolata ağacı görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum çikolata yemek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı kek görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına inanılır.

Rüyada çikolata gofret görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek huzurlu günlerin geleceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinden çikolata almak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayatından razı geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek güzel bir hayat geçireceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments