Rüyada çikolata ağacı görmek

Rüyada çikolata ağacı görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine alamet eder.

Rüyada çikolata ağacı gördüyseniz:

  • Sizinle aynı fikirde olmayan kişiler veya iyi niyetinizden faydalanmak isteyenler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada çikolata ağacı görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada findikli çikolata görmek maneviyata yöneleceğine, kötü sözler duyulacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata kusmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada cebine çikolata koymak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada tatlı çikolata görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk çikolata görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, bir üniversitede hoca olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalpli çikolata görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments