Rüyada erkeğe çikolata vermek

Rüyada erkeğe çikolata vermek maddi zararlara uğrayacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada erkeğe çikolata vermek gördüyseniz:

  • Sır tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir erkekten çikolata almak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe çikolata vermek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada acı çikolata yemek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerden çikolata toplamak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle çikolata yemek korkulan bir şeyin başa geleceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret eder.

Rüyada birini çikolata yerken görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, hainlik yapacağına işaret eder.

Rüyada lokum çikolata yemek yaklaşan güzel günlere, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı şeker görmek keyifli sohbetler edeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments